Om oss

Vi vill skapa en musikfestival som sätter på Stallarholmen på kartan genom sin mix av allt från pop och hårdrock till eurodance och visor. En festival för hela familjen, unga som gamla!  
 

Stallarholmen är känt för sin entreprenörsanda. Här bor runt 3700 personer och vår devis är "Stallarholmen - inte vilken håla som helst". Här finns en massa event som drar tusentals människor: Korv & Brödfestival, Kreativ Sommarmarknad, Vikingafestival, Vintagefestival, Julmarknader och mycket annat. 

Nu är det dags att ytterligare sätta Stallarholmen på kartan! Fredag-lördag 14-15 juni är det premiär för Come Together Stallarholmen. Vi har samlat ett startfält med en massa fina artister, och vi kommer också ordna en musiktävling via Stage Academy. Självklart kommer det finnas ett mattält med öl och vin på plats och även försäljning av korv, hamburgare och fika. Flera föreningar kommer finnas på plats, bland annat den lokala skytteklubben. 

Det är vi på Föreningsgården Vikingavallen som driver eventet. Vi har också flera samarbetspartners som Stallarholmens Nätverk, Studiefrämjandet och Drömfabriken, och en mängd sponsorer som gör eventet möjligt. För att få tag på oss, se under "Kontakt".