stage academys artisttävling - artist 2019

Hanna Ferm, tidigare vinnare av Stage Acacemys artisttävling. Hanna Ferm, tidigare vinnare av Stage Acacemys artisttävling.

Artist 2019 är en rikstäckande artisttävling där vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Stockholm i september. En av dessa deltävlingar äger rum lördag 15 juni under Come Together Stallarholmen!

För att få chansen att vara med i deltävlingen i Stallarholmen i Artist 2019, behöver du på  tävlingsdagen göra en Open Audition för att kvalificera dig. Open Audition sker vanligtvis 1-2 timmar innan deltävlingen startar. 

Vill du medverka i artist kan du föranmäla dig till info@stageacademy.se och ange "Artist 2019 - Stallarholmen" i ämnesraden. Stage Academy skickar då en inbjudan.

Vi har efter sex riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy. 

I finalen kommer 6-8 finalister att mötas framför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, producenter och branschfolk. Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till den externa juryn, precis som tidigare år!