Fredag 14 juni - 16.00-01.00

Da Buzz och Basic Element tillhör höjdpunkterna under fredagkvällen på Vikingavallen. 
 

partycovers - kl 16.00

Stockholm, Södertälje, Västerås, Uppsala...tremannabandet PartyCovers turnerar Mellansverige runt och får det att svänga nåt alldeles underbart när de spelar de gamla klassikerna. 

 

Oskar & saga - kl 17.30

Två röster och två gitarrer. Oskar Leksell och Saga Eijvergård är en duo som satsar på det akustiska soundet. Båda kommer från Stallarholmen och har bland annat deltagit i Livekarusellen.

 

Periferi - kl 18.30

Periferi är en grupp bestående av tre unga musiker från Strängnäs. Med sin sköna mix av rap och hip-hop har de vunnit musiktävlingen Livekarusellen som anordnas av Studiefrämjandet.

 

plainview - kl 19.30

Plainview är ytterligare ett av banden som uppträder på fredagkvällen på Come Together.
 

writers block - kl 20.30

Rapduon med rötter i Har-lem och Stockholm  bildar till-sammans med diskjockeyn Alex gruppen Writers Block. Force har uppträtt på fullsatta arenor i USA innan kärleken förde honom till Sverige.

 

basic element - kl 21.30

Basic Element är en eurodancegrupp från Malmö som har funnits ända sedan början av 1990-talet. Gruppen är kända för hits som "This must be a dream", "Touch You Right Now" och "To You". 

 

Da buzz - kl 22.40

Da Buzz fick sin första stora hit med "Do You Want Me" och har därefter producerat en rad framgångsrika singlar, varav "Alive" och "Last Goodbye" har toppat den svenska singellistan.


 

Kassetten - kl 23.35

Kassetten är en kvartett från Stallarholmen med en lite otypisk sättning: trummor, kontrabas, munspel och gitarr. Förvänta er röjiga covers i många genres: pop, rock, blues, bluegrass, country...

 

lördag 15 juni - 12.00-01.00

Jessica Andersson, Tommy Nilsson och High 15 tillhör höjdpunkterna på lördagen. Det blir också musiktävling ordnad av Stage Academy. 
 

stageacademy talangjakt - kl 12.00

Under lördagen ordnar vi också en musiktävling signerad Stage Academy. Under Come Together ordnas en deltävling i den rikstäckande tävlingen här i
Stallarholmen.

 

High 15 - kl 15.30

Gruppen bildades 2015 och tog sig till semifinal i Talang 2017. Våren 2019 deltog de i melodifestivalen med låten "No drama" under den första deltävlingen i Göteborg. 


 

Kunstbergs - kl 16.30

Göran Kunstbergs är bosatt i Näs-hulta och är en riktig allkonstnär som hanterar massor av instru-ment: säckpipa, nyckelharpa för att bara nämna ett par. Nu kommer han till Stallarholmen!

 

Bengt Sjöberg Band - kl 17.30

Bengt Sjöberg Band är en konstellation med rötter både i Stallarholmen och andra orter i Sörmland. Bandet skriver och spelar låtar som berör och kommenterar samtiden.  

 

partycovers - kl 18.30

Stockholm, Södertälje, Västerås, Uppsala...tremannabandet PartyCovers turnerar Mellansverige runt och får det att svänga nåt alldeles underbart när de spelar de gamla klassikerna. 


 

Tommy nilsson - kl 19.30

En mångbegåvad artist som vunnit melodifestivalen, deltagit i "Så mycket bättre", skrivit musikaler och hits som "En dag", "Öppna din dörr", "Jag tror på människan" och "Allt som jag känner". 


 

high 15 - kl 20.40

Gruppen bildades 2015 och tog sig till semifinal i Talang 2017. Våren 2019 deltog de i melodifestivalen med låten "No drama" under den första deltävlingen i Göteborg.  

Jessica Andersson - kl 21.30

Jessica Andersson har varit med i melodifestivalen flera gånger och gick till final senast 2018. År 2003 vann hon den svenska melodifestivalen och kom femma i Eurovision Song Contest. 


 

deepest purple - kl 22.45

Deepest Purple är ett tributeband som hyllar en av rockens allra största: Deep Purple. De spelar alla de kända låtarna som Smoke on the Water och Highway Star men också mindre bekanta låtar.  

 

white monkey - kl 00.00

Det relativt nystartade bandet White Monkey levererar melodiska rocksånger och har jämförts med band som Millencolin och Backyard Babies. Ett härligt liveband med hög energi!